diumenge, 22 de gener del 2017

Resultat d'imatges de 6f ens jutgen a tots

El proper dilluns 6 de Febrer tindrà lloc el judici contra l'expresident Mas i les concelleres Ortega i Rigau per haver permès la votació del 9N, en conseqüència, aquest judici és contra la democràcia, la llibertat d'expressió i contra 2,4 milions de persones que vam votar el 9N.

Per aquest motiu hem col·laborat amb els companys de Cassà de la Selva en l'organització d'un autobús per desplaçar-nos a la capital i donar el nostre suport als tres implicats. L'arribada de Mas, Ortega i Rigau es produirà a les 8:15 del matí, per tant, ens haurem de llevar ben d'hora ben d'hora per fer sentir la nostre veu; el lloc on celebrarà el judici encara està per determinar i ho informarem de seguida que és sàpiga.

L'autobús sortirà a les 6h en punt des de l'aparcament del supermercat Maxidia de Cassà de la Selva (Carrer del Castell, 23) i el preu del trajecte serà de 12€, que caldrà pagar al moment d'accedir al vehicle. Els interessats a reservar plaça envieu un correu a llagosteraperlaindependencia@gmail.com indicant el nom complet i un telèfon de contacte, a més a més us heu d'inscriure a la concentració des de la següent pàgina https://9nsomtots.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada