Dóna la cara!


Dóna la cara per la independència és una iniciativa de l'assemblea local de Berga i també de la nostra. Volem recollir el màxim de suports a partir de la recopilació de fotos de la cara de llagosterencs i llagosterenques. En la mesura del possible cal que el fons de la imatge sigui clar.Si us hi animeu podeu enviar-vos la fotografia a llagosteraperlaindependencia@gmail.com indicant el vostre nom i cognoms, professió i edat.

A més podeu afegir-vos a la proposta de la coordinadora local de Berga de l'Assemblea Nacional Catalana que podeu trobar al web 'Dóna la cara per la independència!'.
Aquesta nova iniciativa proposa d'assolir un milió d'adhesions de ciutadans que cedeixen una fotografia seva perquè se col·loqui sobre el mapa. Perquè la fotografia? 'Donar la cara comporta un compromís, una manifestació clara i contundent del pensament de cadascú', respon l'Albert Molina (Twitter: @AlbMolina), màxim responsable de la web. De moment, amb poques setmanes de funcionament, la iniciativa ja ha rebut prop de 12000 d'adhesions.