Qui som?Llagostera per la Independència és l’agrupació local de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) (www.assemblea.cat) que s’ha constituït el passat mes de novembre. L’objectiu de l’agrupació local és treballar des de l’àmbit municipal per assolir els objectius de l’Assemblea, que són, bàsicament, promoure la creació de les condicions socials i polítiques favorables per accedir a la independència de Catalunya exercint l’autodeterminació i aconseguir que el parlament de Catalunya convoqui un plebiscit sobre l’autodeterminació.

Una de les condicions fonamentals per formar part de l'assemblea és respectar els drets humans, defensar els principis democràtics i acceptar el pluralisme polític. Volem destacar aquest aspecte perquè trobem necessari remarcar que no acceptem manifestacions ni actituds discriminatòries envers les persones d'origen estranger.

Llagostera per la independència va començar a treballar a partir d’una trobada promoguda per membres de l’Assemblea del Gironès amb diverses persones del nostre poble. A partir d’aquesta primera trobada, es va reunir un grup suficientment nombrós i representatiu per constituir l’agrupació local. Aquest moviment es considera hereu de la plataforma Llagostera decideix que va mobilitzar una setantena de persones i l'adhesió de set entitats del nostre poble i que aconseguí, l'any 2009, un total de 1.584 vots en la consulta sobre la independència de Catalunya que es va celebrar al nostre municipi el 13 de desembre de 2009 amb 1.468 vots favorables.

En aquest estadi inicial de l’assemblea a Llagostera, s’han agrupat una trentena de persones que s’han organitzat per comissions de treball: Imatge, comunicació i difusió; Política municipal; Activitats; Textos, i Acció i com a objectius més immediats hi ha el d’obrir les assemblees que se celebren mensualment a tothom que vulgui participar-hi, donar a conèixer els objectius de l’ANC i per damunt de tot convèncer al major nombre de gent possible dels avantatges i la legitimitat per a Catalunya d’esdevenir un estat independent.

Per tot això, estem treballant en la preparació d’un acte públic de presentació pel proper mes de març.

La participació en aquesta assemblea és estrictament a títol personal, independentment de si el participant pertany a una associació o tingui un càrrec representatiu, tal com es desprèn dels estatuts de l’ANC. D'altra banda, l'ANC es compromet a mantenir-se totalment independent de qualsevol partit polític i a no presentar-se a cap mena d’eleccions

Per a més informació podeu posar-vos en contacte a través de l’adreça de correu electrònic  llagosteraperlaindependencia@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada