dimarts, 23 d’agost del 2016

Autobusos per a la Diada 2016


Resultat d'imatges de diada nacional 2016 anc tot a punt


Si darrerament ens desplaçavem cada 11 de Setembre a Barcelona, aquest any tenim la cita a Salt; com és habitual, des de Llagostera per la Independència, hem organitzat autocars per desplaçar-nos-hi. 

A partir de dimecres 24 d'agost podeu comprar el bitllet per 6€ a la Llibreria Sureda, el bitllet inclou els dos desplaçaments (anada i tornada). Tots els autocars sortiran a 2/4 de 4 de la tarda des de l'aparcament de davant la Policia Local. 

L'adquisició del bitllet no inclou la inscripció a la manifestació, és a dir, tothom que assisteixi a la manifestació ha de realitzar la inscripció, compri o no el bitllet d'autocar.

La inscripció la podeu fer a: https://apunt.assemblea.cat/cat/inscripcions L’Onze de setembre de 2016 marcarà l’inici d’una nova etapa.

Volem que la veu de la tota la gent que forma aquest país se senti a la mobilització a cinc punts del territori (Lleida, Berga, Salt, Tarragona i Barcelona) que mostrarà al món que som un país viu, en moviment, organitzat i a punt per a esdevenir un nou estat. Som un país que batega!
Aquesta és la Diada on ja ens sentim legitimats, després de les eleccions del 27S de 2015, que van culminar amb el primer Parlament independentista de la nostra història. Som sobirans, som la República Catalana en un últim punt de construcció.
Farem realitat la mobilització als cinc punts del territori català com el pas definitiu per assolir la independència del nostre país, perquè el poder que hem demostrat cada vegada que hem sortit el carrer aquesta vegada es podrà convertir amb la reafirmació que arriba la República Catalana, amb la qual construir un futur millor per a tothom.
L’èxit de la mobilització serà cabdal per manifestar al món que la societat civil estem a punt i que volem que les institucions estiguin preparades per començar la construcció d’un nou país. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada