dimecres, 18 de març del 2015

1r CONCURS DE CREACIÓ DE VÍDEOS DE TEMÀTICA INDEPENDENTISTA


La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) convoca el primer concurs a Llagostera de curtmetratges per mòbil proindependència de Catalunya.
Bases:
Els curtmetratges, tenint en compte el tema proposat, poden ser històries de ficció, entrevistes, documentals, animacions de qualsevol tècnica, vídeos musicals, etc, d’estil completament lliure.

La durada màxima ha de ser de cinc minuts.

Els curts s’hauran de penjar en aquesta pàgina de facebook.

L’organització pot retirar qualsevol vídeo que sigui ofensiu i poc respectuós o que no compleixi els requisits establerts a les bases.
El termini per penjar els curts és diumenge 19 d’abril.
El premi consisteix en una vídeo càmera esportiva GoPro
El procés per determinar el curt guanyador tindrà dues fases. La primera és per votació popular (mitjançant el m’agrada del facebook ). A la segona fase un jurat especialista determinarà el curt guanyador entre els més votats.
Els treballs no poden ser presentats simultàniament en altres concursos.
El jurat pot declarar desert el concurs, si les obres presentades no reuneixen les característiques adequades o els mèrits suficients. Es pot considerar la possibilitat de donar accèssits.
El veredicte del jurat és inapel•lable i es farà públic en el decurs del lliurament de premis de Sant Jordi que organitza l’Ajuntament, que tindrà lloc 23 d’abril de 2015, tot i que serà comunicat prèviament a les persones finalistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada