dimarts, 23 de setembre del 2014

DIMECRES A 2/4 DE 9 TOTHOM A LA SALA DE PLENS I A LA PLAÇA DEL CASTELL!

Aquest dimecres 24 de setembre es celebra un ple extraordinari a l'Ajuntament de Llagostera a 2/4 de 9 del vespre en el qual el nostre municipi donarà suport a la consulta. 

Durant aquesta setmana prop de 700 municipis durant a terme aquesta acció que de ben segur serà una nova mostra, de portes enfora, que els catalans volem votar.

Per aquest motiu demanem a tot el poble de Llagostera que assisteixi al ple.

Com hem pogut comprovar aquest derrers anys, no hi ha millor escena que la mobilització de la ciutadania. 

CIUTADANS DE LLAGOSTERA, ARA ÉS L'HORA. DIMECRES A 2/4 DE 9 TOTHOM A LA SALA DE PLENS I A LA PLAÇA DEL CASTELL!


El municipalisme s'aboca de ple en favor del 9-N (Vilaweb)

Més de sis-cents ajuntaments aprovaran mocions a favor de la consulta · Els socialistes, forçats a definir-se

  • Més de tres-cents municipis, entre els quals Barcelona, van aprovar dilluns la moció impulsada per l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) en suport de la consulta del 9 de novembre. Durant aquesta setmana hi haurà uns 670 municipis, pel cap baix, que faran plens per debatre-la i aprovar-la. Això vol dir un 70% dels ajuntaments catalans, de pobles i ciutats on viu el 72% de la població del Principat. Segons els presidents de les dues entitats municipalistes, Miquel Buch i Josep Maria Vila d'Abadal, el nombre d'ajuntaments adherits creixerà. 
El contingut de la moció
En la moció que debatran i votaran més de sis-cents municipis s'expressa suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre. Aquest suport s'estén al president i al govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics sobiranistes. D'acord amb el text, la consulta s'inclou 'dins el marc legal que és la llei consultes populars no referendàries', car respon 'a la voluntat majoritària del poble català i dels seus representants'.
Els acords es comunicaran, durant els cinc dies següents al ple, al president de la Generalitat, a la presidenta del Parlament de Catalunya i als grups parlamentaris. L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM) els trametran conjuntament al president del govern espanyol, al president del Congrés dels Diputats, al secretari general de les Nacions Unides, al president del Parlament Europeu, al president del Consell de la UE i al president de la Comissió Europea.
Barcelona, amb la consulta
Barcelona col·laborarà amb la consulta del 9 de novembre. El plenari va aprovar ahir --amb 21 vots a favor i 12 contraris-- la moció de suport presentada pels grups de CiU, ICV-EUiA i Unitat per Barcelona. 'Ens comprometem a garantir la llibertat individual i el procés democràtic. I les eines necessàries per a fer possible la consulta. Tenim una majoria per a exercir el dret de decidir', va declarar el batlle de Barcelona, Xavier Trias.
Per part del PSC, només la direcció del grup municipal socialista --el president, la portaveu i la portaveu adjunta-- van participar en la sessió plenària, i la resta de regidors no van votar. D'aquesta manera protestaven per un problema de 'formes' dels grups proponents, segons que van dir.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada